Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Noord Scooters is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Noord Scooters of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Noord Scooters worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Noord Scooters heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Noord Scooters links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Noord Scooters van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Noord Scooters 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Cashback Segway

De cashback-actie geldt enkel op aankopen van een nieuw voertuig van de E110S, 45km/u & B110S 45km/u en heeft de eerste ten naamstelling in de periode van: 25 maart 2024 tot en met 30 juni 2024. Zolang de voorraad strekt. Check verdere algemene voorwaarden op Segway.com


Contactgegevens

Facebook


Financiering